20 Eylül 2008 Cumartesi

VESBO SESSİZ BORU

Kaliteli, özgün ve her koşulda uzun kullanım ömrü sağlayan Vesbo, bünyesine yeni kattığı, "Vesbo Sessiz Boru" ile plastik boru sektöründe gelişimini sürdürmeye devam ediyor

Ülkemizin önde gelen plastik boru üreticilerinden Novaplast Plastik San. ve Tic. A.Ş., VESBO markalı ürünleri ile hizmetlerine devam ediyor. Vesbo, geniş ürün yelpazesini müşterileri ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. Vesbo'nun sergilediği ürünler; fuar süresince ziyaretçiler, bayiler ve katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Vesbo, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi standartlarına uygun olarak ürettiği bina içine yönelik olan Temiz Su, Atık Su ve Isıtma Sistemleri'nde kullanılan ürünlerinin yanı sıra; altyapı sistemlerinde kullanılan İçme Suyu ve Doğalgaz boruları ile Yağmursuyu ve Kanalizasyon Sistemlerinde kullanılan ürünlerini de sergiledi.

ÜÇ KATMANDAN OLUŞAN SESSİZ BORU

En fazla ilgiyi Vesbo'nun bünyesine yeni kattığı Vesbo Sessiz Boru gördü. Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Aygün, Vesbo Sessiz Boru'nun Alman mühendisler tarafından Vesbo için özel olarak geliştirilen "INCOLENE" hammaddesinden mamul, ses yalıtım özelliğine sahip, atık su sistemlerinde özellikle kolon içi uygulamalarda kullanılan bir boru sistemi olduğunu belirtti. Bunun yanında ürünün 3 katmandan oluştuğunu; orta katmanında yer alan INCOLENE hammaddesinin yüksek emilim özelliğine sahip mineral katkılı bir karışımdan oluştuğunu; kırılmaz, sıcağa ve soğuğa karşı dirençli olması sebebiyle uzun süreli ve rahat bir kullanım sağladığını da sözlerine ekledi. Almanya, Moskova ve Singapur'da bulunan ofisleri; Ortadoğu, Uzakdoğu, Batı ve Doğu Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika'daki bayilikleri ile tüm dünyada toplam 59 ülkede tesisatçıların tercihi olan Vesbo, sektöründe bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

BORU / Aylık Boru ve Teknolojileri Dergisi