21 Nisan 2009 Salı

VESBO USTALARLA BULUŞTU

Tesisatçılıktan bugün sektörde birçok ürünün üreticisi durumuna geldiğini belirten Aktif Isı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Özdemir " Tesisatçıların derdini en iyi ben bilirim, bende sizlerin arasında gelen birisiyim" diyerek azmin ve dürüst çalışmanın insanı nerelere getirebileceğinin örneğini gösterdi.

Vesbo Satış Müdürü Gülşah Demirel ile diğer yetkililer firma ve üretim tesileri ile ürünler hakkında bayiler detaylı bilgi sundular.

Teknolojik gelişimleri adım adım izleyen Vesbo, 1992 yılından beri müşterileri için en üstün teknoloji ile en kaliteli ürünleri üretmektedir. Yüksek kapasiteli makine parkı ile üretimini gerçekleştiren Vesbo için ürettiği ürünlerde kalite ön planda tutuluyor.Kaliteli üretim ilkesinden asla ödün vermediği için başarılarını her alanda kanıtlayan, daima büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen Vesbo, günden güne artan ürün çeşitliliği, geleceğe dönük yatırımları ve üretim kapasitesi ile rakipleri ile arasında önemli bir fark oluşturuyor.

60' a yakın ülkede geniş bir distribütör ağıyla temsil edilen Vesbo, ürün kalitesi ve servis hizmeti ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Avrupa, Asya ve Uzakdoğuda bulunan idari temsilcilikleri ile tüm dünya üzerindeki müşterilerine hedeflenen servis kalitesini sunuyor.

Gerçek başarıyı kalitede arayan ve koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışan Vesbo, kalite sisteminin geliştirilmesi için sürekli eğitim programları düzenlemektedir. Türkiye ve uluslar arası pazarda güvenilir ve lider olmayı kendine ilke edinen Vesbo, Türkiye'de; TSE, yurtdışında; Alman Plastik Enstitüsü (SKZ), Alman Su ve Gaz Enstitüsü (DWGV) gibi dünya çapındaki ünlü kuruluşlardan aldığı kalite belgeleriyle ürün kalitesini, dev projelere attığı imzalarla da üstün başarı ve liderliğini her alanda kanıtlıyor.

Gelişen Teknolojiyi yakından takip etmek için sürekli çalışan ve araştıran Vesbo, daima bir adım sonrasını hedefliyor. Vesbo'nun sürekli araştıran ve yenilikleri keşfetmeye hazır bir ar-ge kadrosu vardır. İşte Vesbo düşünen, araştıran ve uygulayan bu kadrosu ile yeniliklerin takipçisidir.

Ürün Yelpazesi:

PP-R Boru & Fittingleri

Bina içi temiz su sistemlerinde kullanılan VESBO PPR boru ve fittingleri, Polipropilen Randon Kopolimer hammaddesinden DIN normlarına göre üretilmektedir.

PE-X Borular

Bina içi ısıtma sistemlerinde kullanılan VESBO PE-X boru ve fittingleri yaygın kullanımalanına sahip olup DIN normlarının tayin ettiği çapraz bağlama derecesine uygun olarak üretilmektedir.

Oxypex Borular

Vesbo Oxypex Boruları, korozyonu önleyici oksijen bariyerli yüzey tabakası ve yüksek kimyasal dayanım özellikleri gösteren çapraz bağlı PE-X iç tabakasından oluşmakta olup DIN 4726 standardının öngördüğü değerleri sağlamaktadır.

Vesbo PE-X / AL / PE-X Boruları, metal boru ve plastik borunun avantajlarını tek boruda birleştiren, ustalara montaj kolaylığı sağlayan borulardır.

PVC-U Boru & Fittingleri

Vesbo PVC-U Atık Su Boru ve Fittingleri DIN 19531, DIN 8062, EN 1329-1, ISO 3633 ve ISO 8283-1 standartlarına uygun olarak üretilmekte, tesisatçıların kullanımına sunulmaktadır.

SPIRA Pipe Spiral Sarımlı Boru

Spiral Sarımlı Borular, fabrikada üretilen PVC-U profillerin özel makaralar aracılığı ile imalat sahasına nakledilerek, istenen çapta şantiyede üretilmesiyle oluşan patentli bir boru sistemidir.

NalburTeknik Dergisi